Overige diensten

Overige diensten

topInstallatiewerk

Voor alle mogelijke installatiewerken kunt u RN Bouw inschakelen: bijvoorbeeld voor de installatie van zonnepanelen en boilers of van radiatoren in uw woning, maar ook voor de installatie van vloerverwarming en van de waterafvoer. 

topElektra

Van het installeren van een alarminstallatie tot het plaatsen van een nieuwe meterkast of het aansluiten van uw tuinverlichting: RN Bouw werkt altijd met erkende installateurs, zodat u verzekerd bent van een vakkundige en veilige installatie van al uw elektra. 

topStukadoorswerk

RN Bouw in Amstelveen levert vakwerk op het gebied van traditioneel stukadoorswerk en sierlijsten, maar beheerst ook de nieuwste technieken in stukadoorswerk, zoals beton ciré, betonlook en Italiaans stucwerk. Op al onze werkzaamheden geven wij 5 jaar garantie.
 

topSchilderwerk

Voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en onderhoudscontracten op maat bent u bij RN Bouw aan het juiste adres. Wij bespreken uw wensen op het gebied van schilderwerk met u en geven u graag advies. Extra voordeel: voor onze arbeidsuren geldt het goedkope btw-tarief van 6%. 

topBadkamers

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Of wilt u de badkamer vergroten of verplaatsen naar een andere ruimte in uw huis? RN Bouw kan al uw wensen realiseren, van een simpele badkamer met douche tot een luxueuze badkamer met bubbelbad en infraroodcabine. Desgewenst regelen wij zowel de installatie van de nieuwe badkamer als de benodigde badkamermeubels en materialen. 

topKeukens

Heeft u uw droomkeuken al gevonden of heeft u alleen een globaal idee van wat u ongeveer zou willen? RN Bouw in Amstelveen geeft u graag advies over welke keuken het beste past bij uw wensen en budget. Wij kunnen de keuken voor u bestellen en leveren en ook de complete installatie van uw keuken, inclusief afvoer en elektra, nemen wij graag ter hand. Hebt u uw nieuwe keuken zelf uitgezocht? Ook dan kunt u voor de installatie bij ons terecht.
RN Bouw • Hoovfletstraat 16 • Amsterdam • 06 2507 7730