Over RN Bouw

De bedrijfsnaam RN Bouw is de afkorting van Rio Negro Bouw, logisch als je weet dat eigenaar Juan Quilodran is opgegroeid in Argentinië. Hij is van huis uit bouwkundige en studeerde ook enkele jaren architectuur. Na zijn opleiding woonde en werkte hij 10 jaar in Spanje, waarvan 8 jaar als projectleider in de bouw. Toen trouwde hij met een Nederlandse vrouw, leerde de taal en schoolde zich in Nederland om tot aannemer. In 1997 startte hij met RN Bouw, dat sindsdien is uitgegroeid tot een bloeiend bouwbedrijf.

De eigenaar van RN Bouw vindt dat hij een mooi vak heeft: “De veelzijdigheid en afwisseling van het bouwen vind ik heel mooi: geen enkele dag is hetzelfde en iedere klus is een uitdaging om er weer iets moois van te maken. Ook goed dat we de kans krijgen om innovatie toe te passen, te zoeken naar de beste oplossing en prima werk te leveren. Ik werk graag voor particulieren (vind het persoonlijke contact leuk), ken veel mensen en heb ook veel zakelijke contacten. Eigenlijk ben ik best trots… op mijn afkomst, op het bestaan dat ik in Nederland heb opgebouwd en op de goede mond-tot-mondreclame die ik van mijn klanten krijg.”

Daarom RN Bouw

 • Altijd één vaste contactpersoon, ongeacht de grootte van het project.
 • Duidelijke communicatie en heldere afspraken.
 • Uitstekende klanttevredenheid, goede nazorg en garantie.
 • We werken altijd CAR-verzekerd.
 • Vanwege onze bouwkundige en architectonische achtergrond kunt u elk aspect van het bouwen en verbouwen aan ons overlaten.

Contact opnemen

  Heeft u een vraag?

  We praten graag over ons vak en bieden graag een antwoord waarmee u geholpen bent!
  Stuur een Whatsapp bericht